logo facebook

BESTE POLITIE LEU,


De opnames van 'Van Jonge Leu en Oale Groond' deel twee zitten er weer op en nu is er weer ruimte voor nieuwe projecten waaronder jullie jubileumconcert.
Ik vind het leuk om er als Fenna, lady 'Wild' speaker op te treden en ook nog te mogen zingen als Diet Gerritsen. Fenna Wildspieker hebben jullie een heel seizoen kunnen volgen en kennen jullie misschien al wel.
Diet Gerritsen zingt in haar dagelijkse leven in het koor van de Nationale Reisopera, is dirigent van het multiculturele koor Intervocaal en treedt her en der solistisch op.
Aangezien Mozart dit jaar ook een jubileum heeft zou ik het geweldig vinden om de zaal zover te krijgen met mij een canon van Mozart te zingen.
Ook ben ik er trots op samen met Claudia Patacca een duet te zingen uit Le Nozze di Figaro en het duet uit Annie get your gun: Anything you can do I can do better. Op z'n Twents is dat :" Alles wat ie könt kan ik völ better..." Het moet lukken om er samen met het koor, combo en Claudia een mooie, feestelijke avond van te maken. Goodgoan en völle wil bie de veurbereiding. Diet Gerritsen/Wildspieker.